Gyerekszoba mennyezeti lámpa

led fényforrás | gyereklámpa | philips | éjjeli fény | mennyezeti lámpa | függőlámpa | disney

A minap ezt a kedves írás kaptuk e-mailben - változtatás nélkül, egyben közöljük. „Az egyik itt olvasott bejegyzésen felbuzdulva én is megosztom Önökkel a tapasztalataimat kedves Zseblampa.com.

Jó ötletet kaptunk a gyerekszoba mennyezeti lámpákkal kapcsolatban

Nem olyan régen, néhány hete végeztünk a lakásfelújítással, aminek során a villamossági dolgokat is kicseréltük, valamint az összes lámpát LED-re cseréltük. Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy mi lenne a legoptimálisabb megoldás fény és gazdaságossági szempontból is.

Az interneten nézelődve találtunk el ide, ahol remek ötleteket kaptunk a gyerekszoba világítással kapcsolatban. Mivel két kisfiam van, akik rajonganak az űrhajókért, így a blogban található ötletet mintha csak nekünk írták volna. Ezért úgy döntöttünk, hogy az egyik gyerekszobában meg is valósítjuk azt.

Gyorsan beszereztünk mindent, ami a bolygók készítéséhez szükséges, valamint kerestünk egy egyszerű, kerek mennyezeti lámpát, amit kineveztünk a Napnak. A bolygókat kisebb-nagyobb papírlámpákból csináltuk, melyeket igyekeztünk az adott bolygó színéhez igazodva kifesteni. A mennyezet és a falak felső 25-30 centije sötétkék lett, így remekül érvényesülnek az égitestek. Így lett egy nagy fényforrásunk, ami remekül ellensúlyozza a sötétkék plafont. Végül nem tettünk világítást a kisebb bolygókba, mivel az már igen bonyolult lett volna. Ezért, hogy némi hangulatvilágítást is tegyünk a szobába, a sötét festék alját egy halvány, meleg fehér ledszalaggal futtattuk körbe, aminek a kapcsolója a kisfaiam ágya közelében került elhelyezésre. Így, ha éjjel felébred, csak felkapcsolja a szalagot és máris megnyugtató fénybe burkolózik a szoba.

A másik szoba

Repcsik mozgó LED mennyezeti lámpaMár csak egy szoba maradt ahová ki kellett találni, hogy milyen legyen a világítás, ez pedig a kisebbik fiúnk szobája. Neki még nincsenek ilyen igazi nagy kedvencei, így még erősen formálható az ízlése. Tehát ennek a kiválasztása ránk maradt. Hamár ilyen jó tippek vannak az oldalon, hát maradtunk nézelődni, míg úgy nézett ki, hogy megtaláltuk a nekünk valót. Nagyon megtetszett a Philips Disney repcsik mozgó LED mennyezeti lámpa, ami kellően erős fény bocsát ki magából, ha a lument nézzük ahhoz, hogy rendesen bevilágítson egy gyerekszobát. Arról nem is beszélve, hogy nagyon vagány kis rajzfilmről van szó, amit nem is baj, ha többször megnézünk a későbbiekben.

Megbeszéltük és megrendeltük a lámpát, ami néhány nap után meg is érkezett. Kicsit tartottunk tőle, hogy milyen állapotban fog megérkezni, hiszen mégis egy törékeny dologról van szó. Ebben sem kellett csalódnunk, mivel a csomagolás igen precíz, így a lámpánk épségben megérkezett.

Volt nagy öröm, még aznap be is kellett kötnöm és felszerelnem, nehogy még egy nap nélküle teljen el. Az egyetlen dolog, amit a kisfiam nehezményezett, hogy olyan magasan vannak azok a csodaszép Repcsik, hogy nem éri el és nem tud velük játszani. Persze valamit valamiért, hiszen, ha elérné, akkor szegény repülőkből semmi nem maradna. Komolyan gondolkodom, hogy egyszer majd levágom őket a kisfiamnak, hogy játszhasson velük.

Tehát köszönjük szépen Zseblampa.com a remek ötletet és lámpát, nekünk nagyon jól jött, továbbra is követni fogunk titeket!”

Itt ér véget az olvasói levelünk, aminek nagyon örülünk, főleg, hogy örömet okozhattunk a gyermekeknek. A továbbiakban is forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását vagy írjon emailt, készséggel válaszolunk és segítünk kiigazodni a kínálatban is!

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.