Gyerekszoba éjszakai világítás, a fény a sötétben

led fényforrás | gyereklámpa | philips | asztali lámpa | éjjeli fény

„-Anyuu! Gyere, sötét van, félek! – zokogta minap a 2 éves kislányom. Természetesen mit tehet ilyenkor egy szülő? Bemegy, valamilyen éjjeli fényt gyújt és megvárja míg visszaalszik a kis lurkó.„ – Beszámoló egy anyuka tollából.

Írását változtatás nélkül közöljük

„Igen ám, de jobb híján nekem a mennyezeti lámpát kellett felkapcsolnom, aminek hála éber lett a leányzó és gigászi küzdelemmel tudtam újra ágyba dugni. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy milyen éjszakai világítást kellene venni a gyerekszobába amitől nem felébred, hanem megnyugszik és visszaalszik a gyermekem? Mivel, a nagyfiammal nem volt ilyen esetünk, ezért kicsit tanácstalanul álltam a probléma előtt. Mit is kellene beszerezni, ami mindezeknek megfelel? Még az éjjel elkezdtem böngészni az interneten, hogy legalább egy kis rálátásom legyen a dolgokra, de azonnal kipattant a szemem, mert számos jó ötlettel találtam szemben magam.

Philips Disney Hercegnők szenzoros led falilámpa

Disney éjszakai világítás gyerekszobába

Az egyik ilyen, a Disney-Hercegnők szenzoros ledes falilámpa a Philips-től, ami mozgásérzékelős kialakításnak hála azonnal bekapcsol, ha felkel a gyermekünk, így, ha ő fel is ébred, megnyugtató, lágy, meleg fény fogadja. A Philipsnél arra is figyeltek, hogy a lámpának a kialakítása úgy történjen, hogy a lámpatest nem melegszik fel és ezáltal nem égetheti meg a gyermek kezét. Pont ennek a praktikumán gondolkodtam mikor megtaláltam végül azt, amitől az én kislányom az egyenesen az eszét veszítené. Azt előtte tudni kell, hogy már a mi életünkbe is betört a Jégvarázs láz, tehát minden, ami Elsás, csakis jó lehet, legyen az ruha, ceruza, tányér és még sorolhatnám. Vagy akár egy lámpa? Igen, tehát megtaláltam neki a tökéletes lámpát, mégpedig a Disney-Jégvarázs projektoros ledes asztali lámpa személyében, természetesen szintén a Philipstől.

Az egyik fő vonzerejét már elárultam, de engem nem emiatt fogott meg igazán. Ez a lámpa egyben éjszakai fény, és egyben egy projektoros kivetítő, amihez van 3 korong, darabján 8 képpel a meséből. Tehát összesen 24 csodaszép képet vetíthet a plafonra, ami alapján újraélheti a kedvenc meséjét. Bevallom, nekem nagyon megtetszett az ötlet, rögtön elkezdtem kutatni, hogy ha már a leányzónak veszek egy ilyet, akkor a fiamat sem hagyhatom ki a buliból. Végül éjjeli lámpák egész tárháza fogadott, Villám McQueentől kezdve, Micimackón át a jelenlegi nagy favoritig a Star Warsig. Meg is rendeltem mind a kettejüknek egy-egy 2 az 1-ben projektoros ledes lámpát a nagy kedvencek képeivel.

Megérkezett a csomag

 

Philips Disney Jégvarázs 2in1 led asztali lámpaNéhány nap múlva meghozták a csomagot és volt nagy öröm mikor kibontásra kerültek a lámpák. Mindenki azonnal birtokba vette a sajátját és bevallom én is kíváncsian vártam, hogy mit hoznak a leírtakból. Kellemesen csalódtam, mivel nem csak fényezés volt a jellemzés, hanem így is van. A lámpáknak nagyon kellemes, nem túl erős fénye van, pont ideális éjszakai világításnak. A mesekorongokat egyszerű behelyezni, és a két üzemmód között egy kétirányú kapcsolóval egyszerűen, még egy gyermek is tud állapotot váltani. A képek jól néznek ki, mindegyikhez tudunk történetet kapcsolni, így az esti mese többnyire ezek közreműködésével törtnik, amit ők nagyon élveznek.

Azt hiszem nem az utolsó ilyen lámpánkat rendeltük, mivel már titokban kinéztem a következőket. Lassan úgyis közeleg a szülinapjuk, ennél jobb ajándékot keresve sem találhatnék. Remélem addig nem találnak új kedvencet, mert akkor oda a meglepi.”

Te is hasonló ajándékban gondolkozol gyereked számára vagy már van tapasztalatod termékeinkkel kapcsolatban? Oszd meg velünk bátran!

Határtalan képzelet

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.