A Cree LED fejlámpa részletei

fejlámpa | led | Fenix | energiatakarékosság | hosszú élettartam | fényerő | strapabíró | Cree LED | alacsony fogyasztás | szórt fény

A fejlámpa mindannyiunk számára érthető kifejezés, ezért mai cikkünkben kicsit tovább megyünk, és megvizsgáljuk, hogy mit is jelent a Cree LED fejlámpa elnevezés.

Cree tulajdonságok

A legfontosabb tudnivaló ezekkel a LED-es kivitelekkel kapcsolatban a fényerejük. Ezek napjaink legfényesebb LED-jei, amelynek fényerejét más típusú LED-del felszerelt fejlámpák megközelíteni sem tudják. Apró, mérete, nagy fénye, alacsony fogyasztása és hosszú élettartama teszi napjaink világítási királyává ezt a modellt.

A felsorolt előnyök mellett a Cree LED képes fényt koncentrálni is. Hatótávolságuk akár a 200 métert is elérheti, és fényük a táv végéig jól látható marad. Természetesen a szórt fény megjelenítésére is képesek a fókuszálható optikás kivitelek.

Fejlámpa tulajdonságok

Fenix HL55 led fejlámpaA fejlámpákat akár árkategóriákba sorolva is elemezhetjük. A 10.000 Ft alatti kivitelek között ne is keressünk, mert ezek egytől egyig a legtöbb vásárlói visszajelzés alapján kényelmetlenek lesznek viselés közben. Egy fejlámpát pedig hosszú időre választunk, így akkor tökéletesek, ha nem is érezzük, hogy viseljük. Az olcsóbb kivitelek általában minőségileg gyenge és rövid élettartamú darabok.

A 10.000 Ft-os határt átlépve azonban már jó kis fejlámpákra bukkanhatunk, akár a Cree LED technológiával is felszerelve. Ezek jól ismert és megbecsült gyártók termékei. Minőségi kidolgozás és anyaghasználat jellemző rájuk. Nagyon kényelmes viselet, pontos visszajelzést kaphatunk az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

Cree LED fejlámpák

Az ilyen típusú világítás megoldások stabil működéséhez apró áramkörök szükségesek. Ezek a LED-ek alá kerülnek beépítésre. Többségükben a fejlámpák a hideg fehér, azaz Daylight színhőmérséklettel felszereltek. Az elnevezést ez onnan kapta, hogy fényében ez áll a legközelebb a természetes nappali világításhoz. Ez 5000 és 6000 Kelvin közötti tartományt jelent.

Fenix HP12 led fejlámpaA LED-ek strapabírásának köszönhetően több funkciós működésre képesek a Cree LED fejlámpák. Az energiatakarékos üzemmód mellett képes figyelemfelkeltő vagy folyamatos villogásra is. Élettartamát tekintve több mint 10 évet kibír anélkül, hogy fényében érzékelhető romlás következne be. Működés alatt a LED-ek csak minimálisan melegednek, így a túlmelegedés és a kiégés kizárható.

A Fenix HP15 Ultimate Edition fejlámpa ezt mindet tudja. Sőt állítható fényerőszinttel és kopásálló bevonattal is rendelkezik. A négy lítiumos akkumulátoros elem működtette Cree LED ötvenezer óra üzemidővel ajándékozza meg Önt. Ezek során hosszú működési időt csak rövid feltöltési idő követi, és újra csatasorba állíthatjuk.Webáruházunk kifejezetten a nem hétköznapi célokhoz kínál különleges világításokat. A lámpák a legmodernebb technológiával felszereltek, aminek köszönhetően a vásárlók hosszú távra tervezhetnek a használatukkal. Amennyiben Ön kevesebb rutinnal rendelkezik, szakképzett ügyfélszolgálatunk szívesen segít az elképzeléseihez és a feladataihoz a legmegfelelőbb világítás megoldás kiválasztásában.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi Önökért vagyunk. A fényforrásaink pedig azért, hogy a mindennapjai azok fényével biztonságosabbak és könnyebbek legyenek.

MINŐSÉGI LED FEJLÁMPÁK

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.