Fenix HL55 led fejlámpa

3

Cikkszám: FHL55

A Fenix HL55 led fejlámpa jellemzője az optimális teljesítmény mindössze 115 g súlyban 900 lumen fényárammal.

  • csepp- és ütésálló védettség
  • IPX-8 2m vízálló
  • 5 világítási mód

Nem elérhető

5 év garancia

Ár: 21 990 Ft

További paraméterek

  • LED típusa: Cree XM-L2 U2
  • Elem típusa: 1x18650/2xCR123A
  • Méret: 84mm x 46mm x 48mm
  • Súly: 192g

Fenix HL55 led fejlámpa - Bővebben

A Fenix HL55 led fejlámpa rugalmas alumínium ház jellemzi, ellenáll a hidegnek és a víznek. Kompakt kialakítású és nagy intenzitású teljesítményt nyújt, amely megfelel a hegymászáshoz, vagy akár barlangaszáshoz. A HL55 fejlámpa négy fényerőszintet és 900 lumenes fényerősségű „burst” módot tartalmaz, maximálisan 150 óra üzemidővel. A Cree XM-L2 U2 semleges fehér LED élettartama 50 000 óra. A funkció-kapcsoló biztosítja az egyszerű és gyors működést, a digitálisan szabályozott kimenet pedig az állandó fényerőt. Fordított polaritás elleni védelem. Tartós alumíniumötvözetből készült. Prémium típusú kopásgátló bevonat. Keményített ultra tiszta üveglencse tükröződés elleni bevonattal.

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt. 

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.