Világító LED házszám, napelemes

1

Cikkszám: 309570

A napelemes világító led házszám nemcsak gazdaságos és környezetbarát megoldás, de még az otthonunk bejáratát is hangulatossá varázsolja.

  • Méret: 18,5 x 4 x 18,5 cm
  • Színhőmérséklet: 6500K
  • Vízállóság: IP44
  • Teljesítmény: 5W
  • Fényáram:  500lm
  • Anyag: króm, műanyag
  • Szín: fehér, acél

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 4 335 Ft

További paraméterek

Világító LED házszám, napelemes - Bővebben

A világító led házszám nemcsak különlegessé varázsolja otthonunk bejáratát, de már messziről jól látható, így biztos nem tévesztjük el a házszámot. Napelemmel működik, könnyedén rögzíthető falra vagy kerítésre. Meg kell várni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. Intelligens fényérzékelővel van ellátva, így nem kell ki-be kapcsolgatnunk. A sötétedést automatikusan érzékeli és bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol.

700x700-3-5

Napelemes termékek

A napelemmel működő termékek működési elve roppant egyszerű. Alapelemük az úgynevezett szolár panel, amely összegyűjti a napfény napenergiáját a nap folyamán. Ezt követően elektromos formává alakítja az energiát és egy akkumulátorban tárolja. Napnyugta után, a panelban található fényérzékelő bekapcsolja a napelemmel felszerelt területet és elkezd világítani. Mivel a napenergiát hasznosítja, ezért mindig olyan helyen kell elhelyezni, ahol lehető legtöbb napfény éri napközben.

A napelemes panellal ellátott termékek használata nemcsak egyszerű és kényelmes megoldást biztosít tulajdonosa számára, de számos más előnnyel is jár. A termékek környezetbarát és környezettudatos módon működnek, üzemeltetésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre és a karbantartási költségük is minimális.