Világító kaspó, napelemes

3

Cikkszám: 315601

Udvarunk egyedi díszítőeleme a napelemes világító led kaspó, amely különleges hangulatot teremt a kertben vagy teraszon. Több mint egy kaspó, hisz sötétedés után kellemes fényt biztosít és a virág is nagyon jól mutat benne.

  • Méret: Ø17 x 19 cm
  • Színhőmérséklet: 4000K
  • Vízállóság: IP44
  • Elem típusa: 1,2V AAA 400mAh Ni-MH
  • Szín: fehér
  • Anyag: műanyag

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 5 630 Ft

További paraméterek

Világító kaspó, napelemes - Bővebben

A Világító kaspó egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek vagy terasznak, de nagyon jól mutat a grillező helyiség dekorálására is. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe a napelemes elemet és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A kaspó fehér színű műanyagból készült és a benne található led természetes fehér fénnyel világít. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően.

700X700-3

Napelemes termékek

A napelemmel működő termékek működési elve roppant egyszerű. Alapelemük az úgynevezett szolár panel, amely összegyűjti a napfény napenergiáját a nap folyamán. Ezt követően elektromos formává alakítja az energiát és egy akkumulátorban tárolja. Napnyugta után, a panelban található fényérzékelő bekapcsolja a napelemmel felszerelt területet és elkezd világítani. Mivel a napenergiát hasznosítja, ezért mindig olyan helyen kell elhelyezni, ahol lehető legtöbb napfény éri napközben.

A napelemes panellal ellátott termékek használata nemcsak egyszerű és kényelmes megoldást biztosít tulajdonosa számára, de számos más előnnyel is jár. A termékek környezetbarát és környezettudatos módon működnek, üzemeltetésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre és a karbantartási költségük is minimális.