Univerzális napelemes hátizsák

akciós

4

Cikkszám: WFD-I0001

Az univerzális napelemes hátizsák igazán egyedi utazótársunk lehet, amely nemcsak táskaként funkcionál, de még a telefonunk feltöltésében is segítségünkre van.

  • Kialakítás: poliészter, szövet
  • Napelem típusa: polikristály 200 x 140 mm 5V / 1000mAh
  • Méret: 45x30x 15 cm
  • Az USB kábelt a csomag tartalmazza!

Nem elérhető

2 év garancia

Ár: 21 425 Ft

Akciós ár: 17 410 Ft 19 %

További paraméterek

Univerzális napelemes hátizsák - Bővebben

Az univerzális napelemes hátizsák sportosan elegáns kialakításának köszönhetően használható hátizsákként, de kézitáskaként is az oldalán található fülnek köszönhetően. A táska napelemmel van felszerelve, így az a napfény hatására akár a táskában elhelyezett mobiltelefont is feltölti és hordozható energiaforrásként is funkcionál. A táska oldalán beépített USB csatlakozó található. Utazásunk során könnyedén és környezetkímélően fel tudjuk tölteni a telefonunkat, fényképezőgépünket vagy tabletünket!

WFD-I0001-6

Napelemes termékek

A napelemmel működő termékek működési elve roppant egyszerű. Alapelemük az úgynevezett szolár panel, amely összegyűjti a napfény napenergiáját a nap folyamán. Ezt követően elektromos formává alakítja az energiát és egy akkumulátorban tárolja. Napnyugta után, a panelban található fényérzékelő bekapcsolja a napelemmel felszerelt területet és elkezd világítani. Mivel a napenergiát hasznosítja, ezért mindig olyan helyen kell elhelyezni, ahol lehető legtöbb napfény éri napközben.

A napelemes panellal ellátott termékek használata nemcsak egyszerű és kényelmes megoldást biztosít tulajdonosa számára, de számos más előnnyel is jár. A termékek környezetbarát és környezettudatos módon működnek, üzemeltetésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre és a karbantartási költségük is minimális.