Toby földbe szúrható tejfehér szolár gömb

2

Cikkszám: 304711

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítőeleme a Toby földbe szúrható hideg fehér fényű szolár gömb, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat és kerti grillező helyiségek ízléses megvilágítására.

  • LED: hideg fehér LED
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Vízállóság: IP44
  • Kialakítás: műanyag
  • Szín: fekete / fehér
  • Méretek: 100*100*340 mm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 1 225 Ft

További paraméterek

Toby földbe szúrható tejfehér szolár gömb - Bővebben

A Toby földbe szúrható hideg fehér fényű szolár gömb egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően.

 A tejfehér gömb műanyagból lett kialakítva, mely hideg fehér fényű Led-del világít. Vízálló és automata fényérzékelővel van felszerelve.


700x700

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!