Timon földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa

1

Cikkszám: 7506

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítő eleme a Timon földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

  • LED: 3 db SMD fehér LED
  • Napelem típusa: Monokristály mozgásérzékelővel ellátott
  • Hatótávolság: ~ 5-8 m
  • Fényerő : 10 lm + 240 lm
  • Üzemidő : ~ 8
  • Működés: 1 db "18650" litium elem 1200 MAH
  • Kialakítás: rozsdamentes acél
  • Méretek : magasság : 46 cm, szélesség: 14 cm, átmérő : 14 cm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 8 870 Ft

További paraméterek

Timon földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa - Bővebben

A Timon földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. Mozgásérzékelővel rendelkezik és normál esetben éjszaka 10 lm fényerővel világít, ha viszont elsétál valaki előtte , akkor felkapcsol a többi LED , így 10 lm + 240 lm a fényerő 30 mp-ig. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. A lámpa rozsdamentes acélból lett kialakítva, a magassága 46 cm.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!