Tiffany napelemes asztali lámpa

2

Cikkszám: 9619

Udvarunk hangulatos és egyedi díszítőeleme a napelemes Tiiffany asztali lámpa, amely nagyon jól mutat kültéri asztalon, bejárati ajtó előtt vagy lépcsőn elhelyezve is.

  • Napelem típusa: Monokristály (4 db napelem)
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Működés: 1 db Ni-Mh újratölthető AA elem
  • LED: 2 db hideg fehér fényű LED
  • Kialakítás: műanyag lámpatest
  • Mérete: 17 x15,5 x 32 cm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 5 490 Ft

További paraméterek

Tiffany napelemes asztali lámpa - Bővebben

A napelemes Tiiffany asztali lámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, terasznak. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre elhelyezni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A kézzel festett műanyag lámpatestet 2 db hideg fehér fényű Led világítja meg. A lámpa 5 lumen fényerővel rendelkezik, üzemideje körülbelül 8 óra a napfény erősségétől függően.

TIFFANY-NAPELEMES-ASZTALI-LAMPA_500x594

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!