Tiffany földbe szúrható napelemes függőlámpa

3

Cikkszám: 9618

Udvarunk hangulatos és egyedi díszítőeleme a Tiffany földbe szúrható napelemes függőlámpa, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat és kerti grillező helyiségek ízléses megvilágítására. A csomag 2 db lámpát tartalmaz!

  • Fényerő: 5 Lm
  • LED: lámpánként 2 db fehér LED
  • Napelem típusa: Monokristály
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Működés: 1 db Ni-Mh újratölthető AA elem
  • Kialakítás: fém akasztó, műanyag lámpatest
  • Akasztó magassága: 95 cm
  • Lámpatest magassága: 15x23 cm

A csomag 2 db függő "Tiffany" lámpát tartalmaz!

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 10 515 Ft

További paraméterek

Tiffany földbe szúrható napelemes függőlámpa - Bővebben

A Tiffany földbe szúrható napelemes függőlámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A kézzel festett műanyag lámpatestet 2 db fehér fényű Led világítja meg, amely fém aksztóval függeszthető a leszúrható állványra. A lámpa 5 lumen fényerővel rendelkezik, üzemideje körülbelül 8 óra a napfény erősségétől függően.

Tiffany-foldbe-szurhato-napelemes-fuggolampa_weboldal_600x700

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!