Tiana földbe szúrható fehér szolár gömb

2

Cikkszám: UK7311-02 CW

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítőeleme a Tiana földbe szúrható hideg fehér fényű szolár gömb, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat és kerti grillező helyiségek ízléses megvilágítására.

  • Fényerő : 7 Lumen
  • Napelem típusa: Amorf
  • LED: 1 db hideg fehér LED
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Mükődés: 1 db Ni-Mh Újratölthető AA elemmel
  • Kialakítás: rozsdamentes acél láb, tört üveggömb fejjel
  • Méretek: átmérő: 8 cm, magasság : 38 cm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 2 465 Ft

További paraméterek

Tiana földbe szúrható fehér szolár gömb - Bővebben

A Tiana földbe szúrható hideg fehér fényű szolár gömb egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A törtüveg gömböt 1 db hideg fehér fényű Led világítja meg, ami rozsdamentes acélból kialakított lábon helyezkedik el. A gömb 7 lumen fényerővel rendelkezik, üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően.

700x700-4-3

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!