Sam napelemes földbe szúrható LED kerti ''Fáklya'' világítás

2

Cikkszám: SL-3D96

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítőeleme a Sam napelemes földbe szúrható LED kerti ''Fáklya'' világítás, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

  • Fényerő: 25 Lm
  • Üzemidő: 8~10 óra
  • Napelem típusa: Monokristály 5,5V, 180 mA
  • Működés: 1 db "18650" lithium elem, 2200MAH (újratölthető)
  • Kialakítás: műanyag
  • Méretek: 12 x 12 x 78 cm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 9 115 Ft

Sam napelemes földbe szúrható LED kerti ''Fáklya'' világítás - Bővebben

A Sam napelemes földbe szúrható LED kerti ''Fáklya'' világítás egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A napelemes kerti lámpa SMD lángvörös Led-el a tűz lobogását, mozgó fénnyel imitálja. Fényereje 25 Lm, üzemideje körülbelül 8-10 óra, a napfény erősségétől függően. 

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!