Remy fél-henger alakú fali LED lámpa

1

Cikkszám: Q0001

A Remy fél-henger alakú, rozsdamentes acélból készült fali LED lámpa udvarunk megbízható fényforrása , amely a napenergiát felhasználva világítja meg a kívánt teret.

  • LED: 4 db SMD fehér LED
  • Fényerő : 15 Lm
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Napelem típusa: Monokristály 2 V , 140 mA
  • Működés : 1 db Ni-Mh újratölthető AA elem 800MAH
  • Kialakítás: rozsdamentes acél, műanyag
  • Méretek: 8 x 11 x 23 cm

Nem elérhető

2 év garancia

Ár: 3 195 Ft

További paraméterek

Remy fél-henger alakú fali LED lámpa - Bővebben

A Remy fél-henger alakú fali LED lámpa nemcsak praktikus díszítőeleme, de megbízható fényforrása is lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak rögzíteni a ház falára, garázs bejáró fölé, eresz alá vagy akár a kerítésre. A lámpa rozsdamentes acélból és műanyagból lett kialakítva. Fényereje 15 Lm, üzemideje 8 óra.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!