Napraforgó virág földbe szúrható kerti világítás, napelemes, 4 db-os szett

1

Cikkszám: 010956

Udvarunk különleges díszítőeleme a 4 db-os napelemes földbe szúrható Napraforgó kerti világítás, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

  • A csomag 4 db különböző virágot tartlamaz!
  • Led: meleg fehér
  • Kialakítás: fém lakkal festve
  • Magasság: 46 cm
  • Működés: 1 db gombelem 80 mAh, 1,2V ,Ni-MH

 

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 14 525 Ft

Napraforgó virág földbe szúrható kerti világítás, napelemes, 4 db-os szett - Bővebben

A napelemes földbe szúrható Napraforgó virágok egyedi díszítő elemei lehetnek egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthassanak. A fémből készült, lakkal festett virágok 46 cm magasak és meleg fehér fényű LED-del világítanak. Üzemidejük körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően.

700x700-2-5

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!