Mulan mozgásérzékelővel ellátott fali LED lámpa

3

Cikkszám: I0002

A Mulan mozgásérzékelővel ellátott fali LED lámpa, udvarunk megbízható fényforrása , amely a napenergiát felhasználva világítja meg a kívánt teret.

  • Fényerő: 10 Lm
  • Napelem típusa: Monokristály
  • Üzemidő: ~ 10 óra / 60 mp minden felkapcsolásnál
  • Hatótávolság: 3m
  • Érzékelési szög: 90º
  • Működés: 3 db Ni-Mh újratölthető AA elem 600MAH
  • Méretek: 118x98x165 mm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 3 505 Ft

További paraméterek

Mulan mozgásérzékelővel ellátott fali LED lámpa - Bővebben

A falra szerelhető, mozgásérzékelővel ellátott Mulan LED lámpa nemcsak praktikus díszítőeleme, de megbízható fényforrása is lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak rögzíteni a ház falára, garázs bejáró fölé, eresz alá vagy akár a kerítésre. A lámpa fényereje 10 Lm, hatótávolsága 3 m.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!