Moana mozaik mintás földbe szúrható szolár kerti lámpa, 3 db-os szett

2

Cikkszám: 7618M

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítőeleme a 3 db-os Moana mozaik mintás földbe szúrható szolár kerti lámpa, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

 A csomag 3 db különböző színű lámpát tartalmaz!

  • Fényerő : 7 Lumen
  • Napelem típusa: Amorf
  • LED: 1 db fehér led
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Mükődés: 1 db Ni-Mh újratölthető AA elemmel
  • Kialakítás: rozsdamentes acél láb, mozaik kirakású burkolattal
  • Átmérő: 8 cm
  • Magasság : 38 cm

1-5 nap

Ár: 5 980 Ft

További paraméterek

Moana mozaik mintás földbe szúrható szolár kerti lámpa, 3 db-os szett - Bővebben

A Moana mozaik mintás földbe szúrható szolár kerti lámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe a különböző színű lámpákat és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthassanak. Rozsdamentes acélból kialakított lábon helyezkedik el a mozaik kirakású Led világítással ellátott felső rész. A mozaik világítás 7 lumen fényerővel rendelkezik, üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. A hideg fehér Led és a színes mozaik minták által nyújtott fény kombinációjának köszönhetően, még a borongósabb napokon is jókedvűek maradunk. A csomag kék, narancssárga és magenta színű lámpát tartalmaz.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!