Fire napelemes földbe szúrható kerti világítás

5

Cikkszám: WFD-7311 (96 Firework)

Udvarunk különleges díszítőeleme a Fire napelemes földbe szúrható kerti világítás, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására. A csomag 2 db. lámpát tartalmaz!

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 9 065 Ft

További paraméterek

  • Napelem típusa: Polikristály 2V / 100mA
  • LED: 96 db meleg fehér LED rézdróton
  • Kialakítás: rozsdamentes acél, műanyag
  • Funkció: Ki-Be kapcsolás
  • Működés: 1 db AA 1,2V 600mAh NI-MH újratölthető elem
  • A doboz tartalma: 2db. lámpa

Fire napelemes földbe szúrható kerti világítás - Bővebben

A Fire napelemes földbeszúrható kerti világítás egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A lámpa rozsdamentes acél és műanyag ötvözetéből lett kialakítva. A 96 db. meleg fehér fényű led világítás rézdróton lett elhelyezve, mely varázslatos fénypompával ragyogja be az udvarunkat. A doboz tartalma 2 db. Fire napelemes kerti világítás.

WFD-731196-Firework-1-700x700

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!