Bob földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa

1

Cikkszám: I0009BL

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítő eleme a Bob földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

  • LED: 1 db 0,5W SMD fehér LED
  • Fényerő: 5 Lm+ 50 Lm
  • Üzemidő : ~ 8 óra
  • Napelem típusa : Monokristály 4 V , 50 mA mozgásérzékelővel ellátott
  • Működés: 1 db 3,2 V Li-ion elem 400MAH
  • Kialakítás: rozsdamentes acél, műanyag
  • Méretek: 7,5 x7,5 x 52,5 cm


1-5 nap

2

Ár: 5 300 Ft

További paraméterek

Bob földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa - Bővebben

A Bob földbe szúrható mozgásérzékelős kerti lámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. Mozgásérzékelővel rendelkezik és normál esetben éjszaka 5 lm fényerővel világít, ha viszont elsétál valaki előtte, akkor felkapcsol a többi LED és 50 lm fényerőt biztosít. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. A lámpa rozsdamentes acélból és műanyagból lett kialakítva.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!