Akela földbe szúrható kerti lámpa

3

Cikkszám: 7682

Udvarunk hangulatos és praktikus díszítőeleme az Akela földbe szúrható kerti lámpa, amely ideális járdaszegélyek, garázsbejárat, növények és kerti sütögető helyiségek ízléses megvilágítására.

  • Fényerő : 7 Lumen
  • Napelem típusa: Monokristály, 2V 60 mA
  • LED: 1 db fehér led
  • Üzemidő: ~ 8 óra
  • Mükődés: 1 db Ni-Mh újratölthető AA elemmel , 600 MAH
  • Kialakítás: rozsdamentes acél
  • Méretek: átmérő: 17,4 cm, magasság : 56,5 cm

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 4 495 Ft

Akela földbe szúrható kerti lámpa - Bővebben

Az Akela földbe szúrható kerti lámpa egyedi díszítő eleme lehet egy csodálatos udvarnak, kertnek. Nincs más dolgunk, csak a megfelelő helyre leszúrni a földbe és megvárni, amíg nappal a Nap sugarai feltöltik, hogy egész éjszaka világíthasson. A lámpa  rozsdamentes acélból lett kialakítva. A fehér Led-es világító felső rész pedig 7 lumen fényerővel rendelkezik, melynek üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. A termék magassága 56,5 cm.

Napelemes kerti lámpák

A napelemes lámpa kitűnő választás a kültéri világítás megtervezéséhez. Ez a világítási módszer nagyon különleges és használata roppant egyszerű a hagyományos társaikhoz képest, hisz a napelemes világítás a napfényt megújuló energiaforrásként használja fel.  Napjainkban a napelemes lámpák már különféle világítási célokra kialakított stílusokban érhetők el. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretű, formájú és színű szolár lámpát. Némelyikük nemcsak egy adott funkcionális célt szolgál, hanem esztétikai és vizuális élményt is nyújt a tulajdonosának.

Számos ismérv szól a kültéri világítás kialakításánál a napelemes LED lámpák mellett, hisz, használatuk környezetbarát és környezettudatos, működésükhöz nincs szükség elektromos vezetékre, költséghatékony és korlátlan energiaforrás.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!