Ledlenser LL-0373 fényvisszaverő SEO fejpánt

3

Cikkszám: LL-0373

A Ledlenser LL-0373 fényvisszaverő SEO fejpánt kiválóan illeszkedik a Ledlenser B3/B5 led első kerékpárlámpákhoz.

  • bőrbarát
  • strapabíró
  • allergiások is használhatják
  • nyúlékony
  • mosható

1-5 nap

5 év garancia

Ár: 4 190 Ft

További paraméterek

  • Súly: 50 g

Ledlenser LL-0373 fényvisszaverő SEO fejpánt - Bővebben

A Ledlenser B3/B5 led első kerékpárlámpákhoz rendelhető Ledlenser LL-0373 fényvisszaverő SEO fejpánt segítségével nem csak kerékpározás közben élvezhetőek a lámpák kiváló adottságai, hanem akár túrázás, otthoni barkácsolás közben is. A SEO sorozat lámpáinak tartozékaként igényes fejpántok is rendelkezésre állnak több színben. Az anyag különösen bőrbarát és széleskörű tesztelésen esett át annak biztosítására, hogy a legmagasabb szintű igényeknek is megfeleljen. A fejpántok strapabírók, alkalmasak az intenzív használatra. A speciális szövet alkalmazása miatt allergiások is használhatják, nyúlékonysága révén pedig kényelmes viseletet biztosít. A pánt természetesen mosható, így az rendszeres használat mellett is higiénikus és friss marad.

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.