Akasztható LED lámpa

3

Cikkszám: KQ-1981-105

Az akasztható LED lámpa a háztartások, utazások praktikus kelléke.

  • 40W 4500Lm újratölthető  éjszakai lámpa izzó
  • Fényerőszabályozó kapcsoló
  • Akasztóval ellátott

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 3 080 Ft

További paraméterek

Akasztható LED lámpa - Bővebben

Az akasztható LED lámpa nemcsak a háztartások praktikus kelléke, de utazások során is nagy hasznát vehetjük. Az éjszakai lámpa tölthető akkumulátorral működik , a kapcsolója 3 fokozatú fényerőszabályozóval van ellátva. Akasztójának köszönhetően nagyon sok helyere felfüggeszthető, mely által jobban megvilágítható a kívánt tér. Kitűnő fényforrás kempingezés, esti sütögetés vagy nyári táborozások alkalmával is. Pici mérete ellenére nagy fényerővel rendelkezik.

KQ-1981-105-4_700x700

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.