Philips Marvel Bosszúállók íróasztali led olvasólámpa

akciós

4

Cikkszám: 717703516

A Philips Marvel Bosszúállók rugalmas fejjel rendelkező strapabíró és törésbiztos íróasztali lámpa, amely remekül segít az otthoni tanulásban.

  • 6500K színhőmérsékletű
  • IP20 védettség
  • kiváló minőségű led világítás
  • optimális koncentrációt segítő, hideg fehér fény
  • hálózatról működik
  • gomb segítségével könnyedén ki- vagy bekapcsolható a lámpa
  • élettartam: 15000h

Nem elérhető

2 év garancia

Ár: 10 390 Ft

Akciós ár: 8 830 Ft 15 %

További paraméterek

  • Tartozék fényforrás teljesítménye: 4 W
  • Méret: 234,50mmx100mmx347mm
  • Súly: 378g

Philips Marvel Bosszúállók íróasztali led olvasólámpa - Bővebben

A Philips Marvel Bosszúállók asztali, rugalmas fejjel rendelkező íróasztali biztonságosan elforgatható a kívánt irányba, hogy oda vetítse a fényét, ahol arra szükség van. A lámpa tökéletesen illeszkedik az íróasztalokra. Hűvös fehér fényt vet, ideális a koncentrációhoz könyvolvasás vagy a házi feladat írása közben. Ez a kézre álló és könnyen bekapcsolható lámpa ideális az iskolás gyermekek számára. Az egyedi optikának köszönhetően az asztali lámpa szórt fényt bocsát ki, amely egyenletesen oszlik el a gyermek íróasztalán. Ez csökkenti az egyenletlenül megvilágított felületek arányát és a vakító fényt, ami általában jobban fárasztja a szemet. Ez a gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Marvel-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen. A lámpa, a kiváló minőségű Philips egyedi fejlesztésű led technológiának köszönhetően azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit.

Határtalan képzelet

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.