LIGHT STAX - Kreatív készlet (LEGO® kompatibilis)

akciós

2

Cikkszám: LS-S12012

LIGHT STAX - Kreatív készlet (LEGO® kompatibilis) 50 darab Light Stax építőkockát tartalmaz különböző színekben. A LED techológiának köszönhetően azonnal felragyognak, amint az USB kábellel tölthető okos alaphoz érnek.

  • teljesen kompatibilis LEGO® építőkockákkal
  • a Power Stax alap reagál a hangokra
  • 3 világítási mód: világító, villogó, halvány világítás
  • USB-vel tölthető

építési útmutatók

Nem elérhető

1 év garancia

Ár: 12 100 Ft

Akciós ár: 7 755 Ft 36 %

További paraméterek

A csomag tartalma 

  • 33 db 2x4 Light Stax kocka
  • 17 db 2x2 Light Stax kocka
  • 1 db 4x4 Li-Pol tápegység-alaplap, STAX-hang aktiválás
  • 1 db USB-kábel (80 cm)
  • 1 db használati kézikönyv

LIGHT STAX - Kreatív készlet (LEGO® kompatibilis) - Bővebben

A LEGO® kompatibilis LIGHT STAX - Kreatív készlet 50 darab Light Stax kockát tartalmaz különböző színben és formában. A LED techológiának köszönhetően azonnal felragyognak, amint az USB kábellel tölthető Stax okos alaphoz érnek.

A STAX System termékcsaládba tartozó LIGHT STAX - Kreatív készlet nagyon szórakoztató játék kicsi és felnőtt építők számára egyaránt; a játék világító kockái nemcsak a gyerekeket vonzzák, hanem a felnőttek érdeklődését is felkeltik, hiszen a klasszikus szórakozás és a szokatlan izgalom kombinációját kínálja.

Az USB-vel tölthető Stax okos alap reagál a hangra és képes egyszerre akár 500 darab Light Stax építőkocka megvilágítására is egy időben. Oldalán egy kapcsolóval lehet változtatni a világítási módot.

A LEGO® kompatibilis LIGHT STAX - Kreatív készlet egy olyan egyedülálló építőjáték, amely a színek széles választékát kínálja, használata nem igényel semmilyen speciális kábelt. A napközben megépített remekművek egyedi éjszakai fényt biztosítva segíthetik álomba alkotójukat.

Egyedi éjszakai fény a gyerekszobába

A Light Stax készletek színes építőkockákat tartalmaznak, amelyek a LED-technológiának köszönhetően azonnal felragyognak, amint az alaplaphoz érnek. Nincs szükség semmilyen speciális kábelre vagy csatlakozóra, a szabadalmaztatott rendszer gondoskodik az egyszerű, kiegészítők nélküli működésről. 

A Light Stax építőkockák teljesen kompatibilisek a LEGO® (Light Stax Classic) és DUPLO® (Light Stax Junior) készletekkel. Az alaplapon többféle világítási lehetőséget lehet beállítani - villogó fényű, folyamatosan világító vagy automatikusan kikapcsoló módot. Az alkotások akár éjjeli lámpaként is használhatók. Kezdődhet az igazi szórakozás a világító kockakészlettel!