Fenix HL60R barna tölthető led fejlámpa

3

Cikkszám: FHL60R-DY

A Fenix HL60R barna színű tölthető led fejlámpa kettős fényforrással működik.

  • csepp- és ütésálló védettség
  • IPX-8 2m vízálló
  • piros LED
  • USB kábellel tölthető

Nem elérhető

5 év garancia

Ár: 33 990 Ft

További paraméterek

  • LED típusa: Cree XM-L2
  • Elem típusa: 1x18650/2xCR123A
  • Méret: 87mm x 46mm x 51mm
  • Súly: 121g

Fenix HL60R barna tölthető led fejlámpa - Bővebben

A Fenix HL60R barna színű tölthető led fejlámpa kettős fényszóróval ellátott mikro USB kábellel tölthető fejlámpa, amely akár 950 lumen teljesítményt képes nyújtani és az újratölthető 18650 Li-ion akkumulátort használva akár 100 óráig is világíthat. Semleges fehér LED-ek jellemzik a jobb színvisszaadás érdekében, az oldalsó kapcsoló pedig aktiválja az öt fényerőt és a piros éjjellátó módot. A HL60R egy minden évszakos fejlámpa, amelyet egy teljesen fém házzal terveztek és vízálló, 2 méteres vízfelszínig. A Cree XM-L2 T6 Neutral fehér LED élettartama 50 000 óra. A digitálisan szabályozott kimenet állandó fényerőt biztosít. Fordított polaritás védelem. Oldalsó kapcsoló a gyors és egyszerű működés érdekében. A micro USB port közvetlenül az újratölthető Li-ion akkumulátor töltéséhez alkalmazható. Tartós, kiváló minőségű alumíniumból készült. Prémium típusú kopásgátló bevonat. Keményített ultra tiszta üveglencse tükröződés elleni bevonattal.

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.