Favour H0817 érzékelős led fejlámpa

akciós

5

Cikkszám: H0817 (UTOLSÓ DARAB!)

A Favour H0817 érzékelős led fejlámpa kiváló választás akár autószerelés vagy falfúrás esetén, de horgászat, hegymászás, barlangászat során is élvezhetjük előnyeit.

  • csepp- és ütésálló védettség
  • 3 féle üzemmód: kézi-, fényérzékelő- és mozgásérzékelő
  • USB-vel tölthető akkumulátor
  • 180°-os láthatóság

1-5 nap

2 év garancia

Ár: 12 255 Ft

Akciós ár: 8 580 Ft 30 %

További paraméterek

  • LED típusa: 1xLuxeon TX White LED, 2xØ3mm Nichita White LEDs
  • Elem típusa: 1 x 3.7V 1200 mAh Li-polymer
  • Töltési idő: 1.5h
  • Méret: 36mm x 82mm x 37mm, 47mm x 89mm x 29mm (elemtartó)
  • Súly: 130 g

Favour H0817 érzékelős led fejlámpa - Bővebben

A Favour H0817 érzékelős led fejlámpa kiváló választás akár autószerelés vagy falfúrás esetén, de horgászat, hegymászás, barlangászat során is élvezhetjük előnyeit annál is inkább, mivel ütés- és vízálló. A Luxeon TX fehér LED akár 300 lumen fényáram kibocsátását adja, további 3 mm-es Nichia White LED-ek biztosítják a közeli látást. A többféle üzemmódok - kézi, fényérzékelő- és mozgásérzékelő - automatikusan reagálva a környezetre azonnal beállítják a megfelelő fényerőt. A mozgásérzékelő funkció lehetővé teszi a be- és kikapcsolást anélkül, hogy akár piszkos kézzel hozzányúlnánk. A kék / piros LED-kijelző a kapcsolón az érzékelő módok készenléti állapotát mutatja - kék a fényérzékelőhöz, piros a mozgásérzékelőhöz. Az innovatív és trendi áramló fénysugár a piros hátsó fénynél a növeli a biztonságot. Tartozék a micro USB, amelyhez közvetlen csatlakozó található a Favour H-0817 mozgásérzékelős ledes fejlámpán. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitásást és a töltési állapotot, az áramkör védelme pedig megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort.

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.