Milyen az extra erős elemlámpa?

led fényforrás | zseblámpa | Fenix | csepp- és ütésálló | megbízható | hosszú élettartam | munkalámpa | fényerő | SOS jelzés | taktikai zseblámpa

Bár otthoni körülmények között ritkán van szükség rá, de sok helyzetben jól jöhet egy extra erős elemlámpa.

Jó, ha van egy elemlámpa

Blog 26.2Sokan nem is gondolnak bele, hogy bármikor szükségük lehet egy erős fényű zseblámpára. Elég csak egy hosszabb áramszünet az őszi szürkületben, amikor sokkal kényelmesebb egy zseblámpával világítani, mint gyertyával. Oké, persze, a gyertya hangulatosabb, de ha meg kell keresni a biztosítéktáblát, és mondjuk kint esik az eső, ami egyhamar nem fog elállni, akkor még mindig jobb választás egy elemlámpa. Erre persze elég egy sima alkáli elemmel működő zseblámpa, nem kell azonnal a csúcskategóriához nyúlni.

Természetesen az is felmerül, hogy minek, mert a mobiltelefonban is van zseblámpa funkció. Igen ám, de áram híján a telefon is meg fogja adni magát egy idő után, így célszerű azzal is takarékosan bánni.

Éppen ezért minden háztartásban jó, ha van egy igazán jó minőségű és megfelelő fényerejű zseblámpa.

Extra erős elemlámpa

Természetesen nem kötelező, hogy egy extra erős elemlámpa legyen mindenhol, hiszen a különleges fényerő általában különleges helyzeteket kíván.

Fenix FD30 led zseblámpaEgy ilyen extra erős elemlámpát leginkább kutatásokhoz, személykeresésekhez használnak, de a rendőrök, tűzoltók körében is keresettek a nagy fényerejű lámpák. Emellett természetesen jó, ha rendelkeznek még egyéb jó tulajdonságokkal is, mint amilyen az ütés vagy éppen vízállóság. Általában a kapható elemlámpák jó része 1-2 méterig ütésálló, és ugyanígy 1-2 méter mélységig vízálló. Sőt, a cseppálló bírja az esőt, de nem biztos, hogy akkor is hű társunk marad, ha horgászat közben véletlenül beleesik a vízbe.

Honnan vegyük?

Az egyik legnehezebb kérdés, hogy honnan szerezzünk be egy megbízható, de erős fényű elemlámpát. A legegyszerűbb válasz, hogy szaküzletből. Főleg azért, mert hiába látunk az interneten több ezer lumenes, sok wattos elemlámpát néhány ezer forintért, az esetek jelentős részében nem azt fogjuk kapni, amit rendeltünk.

Vagyis inkább csalódni fogunk a minőségben. Lehet, hogy nem csak a fényerejével lesz gondunk, hanem magának a lámpának a borításával, tartósságával és még számos más részletével. Arról nem is beszélve, hogy esetleges garanciális kérdések esetén sem olyan egyszerű őket elérni, hiszen ilyenkor a postázás a vevőt terheli. Ennek következtében árban majdnem ott leszünk, mintha egy hazai világítástechnikai boltban vagy webáruházban vásároltunk volna meg egy bevizsgált, garantáltan jó minőségű zseblámpát. Persze akinek van erre ideje, energiája és anyagi forrása, annak lehet, hogy megéri kísérletezni.

Fenix LD22-2015 taktikai led zseblámpa

Kínálatunkban találhatnak erős és különösen erős elemlámpákat és extra erős munkalámpákat egyaránt. Ezek mindegyike hosszú élettartamú, garantáltan eredeti LED-eket tartalmazó darabok. Mivel ma már a LED-eket is hamisítják, ezért ez nagyon lényeges szempont, ha egy hosszú élettartamú lámpát keresünk.

Otthoni használatra tökéletes megoldást kínál a Fenix E35 Ultimate Edition zseblámpa, ami a maga 300 lumenjével nem tartozik az élmezőnybe, de minőség tekintetében igen jó helyezést érne el. Intelligens memóriájának hála megjegyzi a korábban használt üzemmódot, és azzal kapcsol be a következő használatkor.

A Fenix LD22-2015 taktikai LED zseblámpa mindent tud, amire csak szükség lehet egy kültéri eseménynél, hiszen négy fényerő, valamint a villogó fehér fény és az SOS jelzés is a funkciói közé tartoznak.

Nagy teljesítményű led zseblámpák

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. LED zseblámpáink jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak.

Termékeinkre 2-5 év garanciát vállalunk. Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!