Milyen a jó akkumulátoros horgász lámpa?

led fényforrás | akkumulátor | usb | Fenix | led kempinglámpa | Favour | fényerő | horgászat | strapabíró

Ahogy azt már számos alkalommal kifejtettük, mindenképp használjuk ki a LED nyújtotta előnyöket. Nincs ez másként az akkumulátoros horgász lámpák esetében sem.

A LED hatékony

Fenix CL30R tölthető led kempinglámpaA LED-es fényforrásokat összehasonlítva hagyományos társaikkal nemcsak gazdaságosabbak, de emellett jelentősen biztonságosabbak is. Mindezeken felül az is fontos, hogy fényerejük kiemelkedően jobb, mint a hagyományos izzókkal működőké.

Korábban minden drágább volt, ami LED technológiával működött, hiszen új volt, addig ma már nem kell egy fél fizetést elkölteni, ha be szeretnénk szerezni egy hatékony LED lámpát.

Halmozottan igaz ez a különböző akkumulátoros horgász lámpákra is, hiszen azáltal, hogy a LED kevesebbet fogyaszt, ritkábban kell tölteni, azaz az élettartama is nagyobb. Arról nem is beszélve, hogy azáltal, hogy a LED fényforrás nem melegszik, így hosszabb távon és huzamosabb ideig használható.

Akkumulátoros horgász lámpák

Ha úgy döntenénk, hogy egy egész hétvégés kiruccanást tervezünk egy kiadós horgászattal egybekötve, akkor nincs más hátra, mint hogy beszerezzünk egy hatékony akkumulátoros horgász lámpát, valamint egy igazán jó minőségű kempinglámpát. Mind a kettő rendkívül fontos, hiszen más-más funkciót töltenek be.

Nagyon népszerű a Favour L0434 3D-Cell színváltós LED kempinglámpa, ami nem véletlen. Ez főleg kis súlyának és nagy fényerejének köszönhető. Mivel a fényereje, hőmérséklete a számunkra megfelelő módon változtatható, így minden esetben hasznos társ. Rendelkezik erősebb fénnyel, ami adott esetben a horgászat során szükséges eszközök gyors megtalálásához kiváló. Sőt, mivel akár gyertyafény üzemmódra is válthatunk, így ha nem egyedül megyünk, a romantikus “gyertyafényes” vacsora adott, már csak az elfogyasztásra szánt halat kell kifogni.

A szolidabb fény mellett választható a villogó jelzés is, ami igen hasznos lehet, ha különböző vészjeleket kell leadni a környezet felé.

Fenix CL20 led kempinglámpa (oliva)A lámpa felépítése olyan, hogy az alkalmazott technológia maximálisan megfelel minden elvárásunknak, igényünknek. A külső borítása könnyű, de meglehetősen strapabíró, a rajta lévő gumírozott markolatnak hála könnyű a kezelése, és nem kell félni attól, hogy elejtjük. Az egész ház gumírozott, így biztosítva az ütésektől való védelmet. A különböző részletekre való figyelem jegyében úgy készült, hogy ne csak ütésálló legyen, de az sem okoz neki gondot, ha véletlenül a horgászat hevében ráfröccsen egy kis víz. Ha olyan helyen kell használni, ahol nem tudjuk letenni úgy, hogy megfelelően világítson, akkor a süllyesztett kampónak hála bárhová felakasztható.

Mivel a 300 órás üzemidő nem csekély, ezért nem létszükséglet ennél a lámpánál az akkumulátoros megoldás, hiszen mire lemerülne, biztosan találunk egy helyet, ahol kicserélhetjük az energiaforrást.

Ha pedig mindenképp elvárás az akkumulátoros működés, akkor a Fenix CL30R tölthető LED kempinglámpa a tökéletes választás. 6 üzemmódjával semmiben sem marad el a fenti társától, sőt van, amiben kicsit túl is tesz rajta. Egyedülálló módon power bankként is szolgál a különböző elektromos eszközökhöz, mint például mobiltelefonhoz. USB-vel tölthető, így bárhol, bármikor rá tudjuk csatlakoztatni a hálózatra.

Mivel ez a két kempinglámpa csak opció, így mindenképp érdemes alaposan körülnézni webáruházunkban, hogy megtalálja az önnek ideális lámpát.

Horgászathoz és vadászathoz ajánljuk

Mint minden hobbinak, a horgászatnak és a vadászatnak is vannak bizonyos eszközbeli feltételei, amelyek hiányában sem eredményes, sem élvezetes nem lesz a program. Alapvetően szükség van néhány olyan eszközre, amelyek biztosítják a horgászat és vadászat nyugodt körülményeit.

Az alapfelszereléseken kívül mire lehet még szükség? Természetesen megfelelő fényforrásra. Kínálatunkban led fejlámpák, led kempinglámpák, led zseblámpák, valamint taktikai led zseblámpák közül választhatja ki a legfelelőbbet.