LED kerékpár lámpa szett

led fényforrás | környezettudatos | usb | kerékpár lámpa | tölthető kerékpár lámpa | energiatakarékosság | Favour | megbízható | hosszú élettartam

Azzal nem mondunk újdonságot, hogy a bringázás kötelező tartozéka a megfelelő minőségű és fényerejű LED kerékpár lámpa szett. Kedves olvasónk is egy életre megjegyezte ezt, bár sajnos a saját kárán tanulta meg. Olvasói történet következik, amit az engedélyével teszünk közzé.

Olvasói levél a LED kerékpár lámpa szettről

“Tudni kell rólam, hogy mostanában kezdtem el igazán a kerékpározás rejtelmeivel foglalkozni, eddig megrögzött kocsi hívő voltam. Ám úgy gondoltam, hogy teszek egy kicsit a környezetemért és az egészségemért egyaránt, így inkább bringával járok munkába. Nem egy nagy távot kell elképzelni, hiszen csak néhány kilométer, míg áttekerek a szomszéd nagyvárosba, ahol dolgozom. Igen ám, de kerékpárút híján kénytelen vagyok a főutat használni, amivel idáig semmi problémám nem volt. Éppen ezért igyekeztem alaposan felkészülni az utakra, azaz beszereztem a bukósisakot, láthatósági mellényt és természetesen a világítást is. Úgy gondoltam, hogy mivel úgyis figyelmesen és lehetőség szerint nappal tekerek, így nem feltétlenül szükséges egy igazán erős LED kerékpár lámpa szett. Egy megfelelőnek tűnőt rendeltem egy külföldi oldalról, amit sikerült is jó áron megcsípni. Ma már tudom, hogy miért kerül annyiba.

Favour B0221 led első kerékpárlámpaSzóval egy darabig semmi probléma nem volt, ment minden, mint a karikacsapás, majd egy nap túlóráznom kellett. Nem is igazán érdekelt, hiszen tudtam, hogy biztonságban hazajutok, hiszen mindenem megvan hozzá.

Úgy 8 óra tájban indultam el, majd mire kiértem a városból, erősen szürkülni kezdett. Így nyári viszonylatban ez nem olyan zavaró még, de mire lassan közeledtem az otthonomhoz, kellemetlen meglepetés ért.

Nem tudtam róla, hogy kiégett a hátsó kerékpár lámpám, így teljesen nyugodtan tekertem a célom felé, mikor hirtelen fékcsikorgásra lettem figyelmes, majd éreztem, hogy kimegy alólam a bringa. A mögöttem haladó autó nem vett észre, és mire realizálta, hogy az út szélén mozog valaki, már késő volt és felborított. Szerencsére csak megfigyelésre kellett bemennem a kórházba, mert csak zúzódásaim lettek, de így is nagyon kellemetlen élmény volt. Az autós váltig állította, hogy nem volt világítás a kerékpáromon, pedig bebizonyosodott, hogy volt és működhetett volna, ha nem ég ki a benne lévő LED, potom pár hónap alatt.

A kórházban megfogadtam, hogy ha hazamegyek az első lesz, hogy egy megbízható oldalról rendelek egy új LED kerékpár lámpa szettet, ami tuti kiváló minőségű és a LED nem csak fél évig tart benne, mint abban az olcsó vacakban.

Így találtam Önökre, amiért nagyon hálás vagyok!

Favour H1017B tölthető led fejlámpaHosszas olvasgatás után meg is rendeltem egy Favour B0117 hátsó kerékpár lámpát, aminél külön öröm, hogy tölthető, így nem termelek újabb szemetet a használatával. Ezen kívül már lecseréltem az első világítást is, aminek egy Favour B0317 tölthető LED első kerékpár lámpát választottam, ugyanebből a megfontolásból. Mivel mindkettő USB-vel tölthető, így nem is kell plusz dolgokat beszereznem és elég 1 töltőt használnom.”

Ahogy a történetből is kitűnik, lehetőleg szaküzletből, vagy olyan webáruházból válasszon magának lámpát, ami megbízható, így ha bármi adódik, a garanciális ügyintézés is sokkal könnyebben megy.”

Köszönjük a tanulságos levelet vásárlónknak és bízunk benne, hogy az ő esetéből tanulva mások is megfontolják a tartós megoldások használatát.

MINŐSÉGI LED KERÉKPÁRLÁMPÁK

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.  A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz.

Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab.