A praktikus akkumulátoros szerelőlámpáról

led | akkumulátor | Fenix | Osram | szerelőlámpa | hosszú élettartam | újratölthető akkumlátor | fényerő | strapabíró

Egy akkumulátoros szerelőlámpa igazán hatékony segítséget nyújthat a különböző műhely munkálatok során. Lássuk, hogy milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen a tökéletes darab.

Akkumulátoros szerelőlámpa

Osram LEDIL301 Ledinspect összecsukható szerelőlámpa Az akkumulátoros, újratölthető vagy éppen normál elemeket használó LED-es szerelőlámpák igazán jó szolgálatot tehetnek otthoni használat esetén is. Ezek a strapabíró, nagy teljesítményű LED-ek felhasználásával felszerelt lámpatestek tökéletesen hatékony megvilágítást garantálnak még a legszűkebb és legnehezebben hozzáférhető helyeken egyaránt. A kínálatunkban is megtalálható OSRAM szerelőlámpa további előnye, hogy kialakítása miatt kézre áll, és a markolata jó fogású, sőt a felülete is úgy lett kialakítva, hogy ellenáll a szennyeződéseknek.

Az összes OSRAM LEDinspect szerelőlámpa vezeték nélküli kivitelben készül, így nyújtva maximális mobilitást és különösen kellemes és rugalmas munkát. Persze ahhoz, hogy mobil legyen a lámpa, ahhoz elengedhetetlen, hogy abban az időben, mikor nem használjuk, mindenképp töltsük fel. Az ebből eredő kellemetlenségek kiküszöbölésére érdemes beszerezni egy tartalék lámpát, így akkor is tovább dolgozhatunk, ha a másik lemerült és éppen tölt.

A legújabb OSRAM lámpáknak már a hosszabb munkafolyamatok sem okoznak problémát, hiszen ahogy fent említettük, tartós és újratölthető akkumulátorral rendelkeznek. Pont ezek miatt a szóban forgó akkumulátoros szerelőlámpák a járművek karbantartásában és javításában lehetnek megbízható társaink.

Mi szól a szerelőlámpa mellett és ellen?

Fenix HP30 led fejlámpaAhogy minden más lámpának, úgy az akkumulátoros szerelőlámpának is megvannak a maga előnyei, illetve hátrányai. Hogy melyikből van több, az mindig egy szubjektív döntés, hiszen mindenkinek más szempont az elsődleges.

● Az előnyök közé sorolhatjuk a fent már említett mobilitást, mivel hálózati kábel nélkül is funkcionál, hála az akkumulátorának. Itt kell egyben megemlítenünk azt is, hogy ha elfelejtjük feltölteni a lámpát, akkor hiába szeretnénk vele dolgozni, kénytelenek leszünk másik alternatívát keresni.

● A fényerő, a használt LED-ek száma természetesen mind az adott márkának a függvénye. Ellenben az egységesen elmondható, hogy a legkisebb helyekre is beláthatunk.

● A legtöbb akkumulátoros szerelőlámpát elég egy éjszakára töltőre tenni, és már reggel használhatjuk is.

● Egy Osram szerelőlámpában több mint 20 kiváló minőségű LED biztosítja a megfelelően erős fényerőt. Ha esetleg ebből egy vagy két darab kiégne, akkor sincs vész, mert a többi tökéletes hatékonysággal működik. Ettől függetlenül az akkumulátoros szerelőlámpa egy hátrányos tulajdonsága, hogy a kiégett LED-ek cseréjéhez mindenképp érdemes szakemberhez fordulni. Sőt, mivel a LED-ek élettartama rendkívül hosszú, így akár egy idő után újat is beszerezhetünk.

● Az áruk kicsit magasabb, mint a hagyományos elemlámpáknak vagy éppen fejlámpáknak, de van, amit be kell áldozni a megfelelő, mobil fényerőért.

● Nem lesz bajuk, ha olaj, benzin vagy akár víz közelében használjuk, de akkor sem, ha rájuk ömlik, mivel jó minőségű anyagból készülnek.

● Mindenképp érdemes megbízható helyről beszerezni a választott akkumulátoros szerelőlámpát, mivel sokkal gyorsabb és hatékonyabb a garanciális vagy éppen szervizt igénylő ügyintézés.

Ha bármilyen kérdése lenne a jó minőségű akkumulátoros szerelőlámpákkal kapcsolatban, bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén

Speciális led lámpák

Megfelelő megvilágítás a megfelelő munkavégzéshez. Munkalámpák, rendészeti led lámpák, robbanásbiztos ipari led lámpák, utazáshoz ajánlott termékeink.

Termékeinkre 2-5 év garanciát vállalunk. Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!